Austrian Tourist Guide

Austrian Tourist Guide

Bun venit in Viena, orașul de care m-am îndrăgostit si pe care as vrea sa vi-l arat ca unor prieteni dragi!

Am fost născută si crescută la malul Marii Negre, in Constanta. Studiul limbilor străine mi-a purtat in anul 2001 pașii spre Viena. Din prima zi, acest oraș m-a cucerit iremediabil si a dat naștere dorintei de a-l prezenta câtor mai multe persoane. De aceeea, am urmat un curs de trei semestre ca ghid turistic pentru Viena si întreaga Austrie prin care am asimilat cunoștiințe temeinice despre arta, istorie, politica si studii sociale - lucruri care îmi permit sa imi transform marea pasiune intr-o profesie.

Viena este un oraș deosebit, fascinant, amestecul perfect intre vechi si nou, între tradiție si inovatie, si atat de variată, de la constructiile grandioase baroce, pana la arhitectura de sfarsit de secol si cea contemporana, orasul unde frumusetea naturii sporeste intensitatea peisajului cultural.

Dar nu va lasati inselati! Nu numai Viena are asa multe de oferit, ci si imprejurimile ei: Padurea Vieneza, cu Manastirea Klosterneuburg in nord sau la sud, orasul Baden si podgoriile sale, de asemenea Hinterbrühl si cel mai mare lac subteran din Europa.

Iar daca timpul va permite, putem face o calatorie pe Valea Dunarii la Melk, sau in Burgenland, asa cum numele o promite “Tara Castelelor”, sau la Graz ori Salzburg.

Toate sunt in felul lor unic deosebite si garanteaza o vizita placuta! Va astept cu drag!